На Тернопільщині лісник заплатить 63 тис грн за зрубані сосни

Опубліковано:
1 Листопада, 2017

Кременецькою місцевою прокуратурою підтримано державне обвинувачення в кримінальному провадженні, розпочатого  за фактом незаконної порубки лісу лісником комунального лісогосподарського підприємства та привласненні ввіреного йому майна.

Прокуром доведено у суді, що працівник лісогосподарського підприємства  вчинив самовільну порубку деревини породи «сосна» в кількості 8 дерев, чим заподіяв шкоду державі  у на загальну суму 63 тис. грн. та привласнив деревину, що належить комунальному підприємству на суму 5 тис. грн.

Вироком Кременецького районного суду жителя  Шумщини визнано винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ст.246 КК України (незаконна порубка лісу) та ч.1 ст.191 КК України (привласнення чужого майна, яке було ввірене особі та перебувало у його віданні).

Крім того, суд задовольнив цивільний позов прокурора та стягнув з обвинуваченого в дохід держави завдану ним шкоду в розмірі 63 тис. грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дерево, #лісник, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: