Депутати УГП отримали добрий результат на виборах до Хоростківської ОТГ

Опубліковано:
31 Жовтня, 2017

Депутати Української Галицької Партії отримали добрий результат на виборах до Хоростківської об’єднаної територіальної громади та готуються плідно співпрацювати з мешканцями, аби втілювати потрібні ініціативи. Результат виборів показав, що суспільство має запит на молодих та чесних політиків.Перемога УГП — це, перш за все, злагоджена та продуктивна робота молодої команди в Хоросткові, яка зуміла довести, що навіть попри адмінресурс та різноманітні засоби впливу, люди хочуть бачити при владі молоді політичні сили.

Активісти УГП готуються до плідної роботи та зазначають, що результат виборів — це не завершення історії, а лише початок, адже на відміну від більшості політиків, які працюють від виборів до виборів, Українська Галицька Партія активно діє і в міжвиборчий період. — В команді зібралися молоді люди з передовими поглядами на майбутнє, які хочуть жити та працювати у своїй країні, отримувати гідну оплату праці, не шукаючи кращого життя за кордоном. Вони приєдналися до Української Галицької Партії – команди людей, які вирішили творити іншу політику: відкриту, креативну, відверту і без популізму. Більшість із нас не має політичного досвіду і є вихідцями з громадського середовища, але ми люди дії, кожен має свої історії успіху, реалізовані громадські, волонтерські, культурні проекти. Свій досвід ми хочемо імплементувати в політиці. Час для поступу – це сьогодні, потрібно діяти й працювати, а не тільки критикувати, — переконана керівник Гусятинської районної організації УГП Ольга Лівель. В хоростківській команді УГП — економісти, громадські активісти, спортсмени, управлінці. Пріоритетними завданнями у своїй роботі партійці називають ремонт доріг, впровадження громадського транспорту, підвищення безпеки в місті, сприяння розвитку малому та середньому бізнесу, розвиток фізичної культури та спорту. Партійці вважають, що можливості громади набагато ширші, тому є значно більше інструментів для розв’язання проблем. Завдяки налагодженій комунікації та плідному діалогу влади та громади, вдасться вивести громаду на новий рівень та зробити край успішним, а позитивний досвід Хоросткова може стати прикладом для інших міст.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #депутат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп, #хоростків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: