«Перевзути» машину цьогоріч дорожче (Відео)

Опубліковано:
30 Жовтня, 2017

Тернопільські водії змінюють літню резину на зимову з десятого жовтня до середини листопада. Ажіотаж у шиномонтажах залежить від погодних умов. Якщо випаде сніг, – водії готові перевзуватися і вдень, і вночі, – пише МедіаТОР.

Літня гума фізично не справляється з навантаженнями в холодну пору року і не може забезпечити безпеки на дорозі для автовласника, інших водіїв та пішоходів. Зміна шин на зимову, особливо для нашого регіону, є необхідною.

Є водії, які вважають, що можна купити всесезонні колеса і їздити на них протягом року, але це не так, запевняють фахівці. Також не радять змінювати лише одну пару коліс.

– Якщо передні колеса нові, а задні старі, то передня вісь буде в кращому щепленні з дорогою, а задня вісь – в гіршому. Це може нести певні ризики заносу автомобіля некерованому на поворотах, – розповідає керівник автосервісного підприємства Максим Бондаренко.

Автомобілістам варто обирати колеса однакові за розміром, параметрах протектору й року виготовлення для рівномірного й безпечного щеплення з дорогою. Взимку залишок протектору має становити не менше 4 мм. Встановлювати шини, яким понад 5 років, не рекомендують.

Вартість шин залежить від марки авто, розміру коліс, виробника й, зрештою, якості. Діапазон цін величезний.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #колесо, #монтаж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: