У школі всі забули про статус і вік – веселились та танцювали

Опубліковано:
28 Жовтня, 2017

Одна справа, коли день народження у людини, а коли у школи? Незбагненної радості відчуття пережили учні та педагоги Великогаївської загальноосвітньої школи, відзначаючи день свого другого рідного дому. Двадцять п’ять – багато це чи мало? Для історії – мізер, а для звичайної людини – чверть життя. Зрештою, за двадцять п’ять років школа мала вже двадцять п’ять випусків.

Святкові урочистості розпочалися Божественною Літургією у сільській церкві з нагоди знаменної події. А трохи згодом вже в школі – веселими ритмічними танцями та піснями.  Танцювали всі, незалежно від віку, як і годиться на дні народженні. І лише після цього розпочалася урочиста святкова лінійка. На святкове дійство завітало чимало гостей з району та об’єднаної територіальної громади. З благословенним, теплим і щирим словом до присутніх звернувся парох місцевої церкви о. Володимир, з історією новітньої школи ознайомила всіх її директорка  Оксана Миколаївна Кость. Вітальну грамоту вручив голова РДА Олександр Похилий. Карту України – голова ОТГ Олег Кохман. Начальник відділу освіти Мирослав Васильович Дишкант, Ганна Миколаївна Шаварин – всі, хто долучився до привітань, згадували тих, хто у свій час доклався до будівництва просторого і великого освітнього закладу. І навіть той факт, що для того, аби отримати проект на будівництво довелось їхати аж до Новосибірська, для багатьох присутніх став несподіваним відкриттям. Приємно було бачити серед гостей людину-легенду Петра Костюка, який 25 років тому заклав перший камінь у фундамент майбутньої будови. Ну, і звісно – педагогів ветеранів Нелю Амвросіївну Ступак, Лесю Григорівну Дубчак, Дану Омелянівну Данчак.

На завершення святкової програми на всіх чекав величезний і смачнючий торт, запалені свічки, пісенна композиція і радість від того, що всім гуртом вдалося зробити чудове свято – день народження рідної школи.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа, #ювілей
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: