Поліція області спростовує заяви криміналіста СТБ з приводу вбивства випускниці з Тернопільщини

Опубліковано:
27 Жовтня, 2017

Криміналіст з телеканалу СТБ Наталія Костильова заявила, що підозрюваний Василь Гнатюк стовідсотково не вбивав Ірину Мукоїду. Про це вона написала на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук. Криміналістка каже, що до таких висновків дійшла в результаті незалежного розслідування. А також жінка повідомила, що нібито знає прізвище справжнього вбивці та мотив цього злочину. Проте обласна поліція переконана у протилежному, – пише За Збручем.

Керівник обласного управління Нацполіції Олександр Богомол стверджує, що справа, пов’язана з розслідуванням вбивства Ірини Мукоїди на фінальній стадії.

Читайте також

Слідство незабаром розсекретить ім’я справжнього вбивці випускниці з Тернопільщини

«Справа з приводу вбивства Ірини Мукоїди з Вишнівця на завершальному етапі розслідування. Результати всіх експертиз ми повідомимо найближчим часом. А щодо заяв, звинувачень поліції, у яких стверджують, що до підозрюваного у вбивстві Василя Гнатюка застосовували побиття, то жодних фактів не було виявлено. Розслідування з цього приводу теж проводилися», – відзначив на начальник ГУ НП в області Олександр Богомол.

Також під час прес-конференції, Олександр Богомол наголосив, що на Тернопільщині зріс рівень злочинності. Загалом від початку 2017 року до головного управління Національної поліції надійшло майже 80 тисяч повідомлень щодо кримінальних правопорушень.

Софія Романська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гнатюк, #мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: