У Тернополі планують облаштувати оригінальний музей

Опубліковано:
27 Жовтня, 2017

Більше 100 різних технічних засобів, що відображають еволюцію у сфері ІТ, зібрані в експозиції музею програмного забезпечення та комп’ютерів. Це ПК, станції розробки, ігрові консолі, монітори та інше. Вони зібрані в одній експозиції Software and Computer Museum у Харкові. Аналог музею IT технологій планують зробити і в Тернополі. Відтак представники благодійного фонду “MagneticOne.Org”  звертаються до тернополян з проханням:

«Звертаємось до всіх, хто зберіг старі моделі різних пристроїв (флешки, дискети, старі телефони, планшети, комп’ютери…) та має бажання ними поділитись, щоб доповнити експонати музею ІТ в м.Тернополі. 

Звертайтесь за телефоном 380970071750 або пишіть на пошту contact@magneticone.org.

Музей плануємо відкрити на базі “Центру Науки”. Частина експонатів завжди буде у вільному доступі, щоб дитина могла взяти в руки, роздивитись, порівняти із сучасними моделями».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #музей, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: