20 ювілейна презентація журналу CITY LIFE: яскрава шоу-програма, вихід CITY LIFE MODELS, розіграш путівки в Єгипет

Опубліковано:
26 Жовтня, 2017

19 жовтня, у святковому залі ресторану «Водограй» відбулася 20 ювілейна презентація журналу CITY LIFE, на якій зібралося близько 300 гостей, читачів та клієнтів. На заході дивували модними фешн показами, шоу-програмою та розіграшем подарунків.

На обкладинці 20 ювілейного випуску – моделі CITY LIFE MODELS. Адміністратор модельної школи CITY LIFE MODELS Тетяна Шило розповіла, що їхня школа доросла до того, щоб презентувати її на обкладинці глянцю. Зйомка обкладинки проходила професійно, швидко та організовано. Кожен чітко знав свою роботу. Моделі справилися на всі 100% зі своїм завданням. Постановка вийшла такою, як і планували.

 Драйвово розпочав вечір колектив Лавіта шоу, співочим та танцювальним шоу. Запальна атмосфера панувала протягом усього заходу.

Випускники CITY LIFE MODELS SCHOOL отримали дипломи та портфоліо. Протягом вечора моделі дефілювали, демонстрували свою професійність.

Співвласниці журналу Тетяна Шершун та  Маріанна Балабан розповідають, що підготовка до ювілейного випуску журналу тривала довше, оскільки потрібно було зробити більше роботи та обдумати концепцію проведення презентації, щоб зробити її ще кращою та цікавішою.

Родзинкою вечора – стали циганські гуляння, у запальному танці усі клієнти, друзі та читачі закружляли та отримували задоволення.

Головна частина, яку чекали усі – розіграш путівки в Єгипет від турагентства Coral travel. У мозговому штурмі, серед декількох претендентів на перемогу, путівку отримала – Галина Каліщук, власниця бутику «Від щирого серця».

Дякуємо за підтримку генеральному партнеру ТОВ «Микулинецький бровар»!

Відкрито бронювання місць на наступну презентацію, яка відбудеться 14 грудня!

До нових зустрічей. Залишайтеся з нами – З НАМИ ЗАВЖДИ ПОПЕРЕДУ!

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Юрко Кушнір, Андрій Цимбал, Віталій Ручковський.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #CITY LIFE, #журнал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #презентація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: