44 артилерійська бригада – у відмінній формі

26.10.2017 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

44 артилерійська бригада – у відмінній формі! Військові професійно та легко виконують завдання. Це вони продемонстрували під час перевірки рівня індивідуальної підготовки особового складу з основних предметів загальновійськової підготовки. Про це у Facebook написав прес-секретар бригади Юрій Кульпа:

«З метою виконання розпорядження начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України, командувача військ оперативного командування «Захід» щодо плану бойової підготовки, у військовій частині А3215 проходить перевірка рівня індивідуальної підготовки особового складу з основних предметів загальновійськової підготовки. Під час контрольних занять військовослужбовці демонструють на залік навички у стройовій, тактичній, тактико - спеціальній, вогневій та фізичній підготовці. Подібні заходи насамперед посилюють забезпечення фізичної та спеціальної готовності військовослужбовців, а також виховують психологічні якості під час виконання їх функціональних обов’язків», - зазначає Юрій Кульпа.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі