Тарас Демкура представив можливості виходу на ринки ЄС

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017

Нещодавно керівник преси та інформації Представництва ЄС в Україні Юргіс Вілчінскас провів низку зустрічей з тернопільською молоддю, представниками громадськості, бізнесу, обласної та міської влади.

null

 

null

 

null

У коворкінг-просторі «ІТ HOUSE» у рамках інформаційної компанії Представництва Європейського Союзу в Україні «Будуймо Європу в Україні» віце-президент Міжнародної торгової палати ICC Ukraine Тарас Демкура на запрошення організаторів зустрічі розповів про те, як вийти на ринки ЄС, про можливості, шляхи, інструменти, історії успіху місцевого бізнесу. Спілкування з молодими людьми відбулося за участі Юргіса Вілчінскаса, керівника освітніх та маркетингових проектів Києво-Могилянської бізнес-школи Павла Білодіда, тренера і консультанта з питань експорту на європейські та міжнародні ринки Олега Мірошниченка та співзасновника і генерального директора компанії «Zavadski» Олега Завадського.

null

 

null

Тарас Демкура детально розповів про діяльність Міжнародної торгової палати, які перспективи вона відкриває своїм учасникам.

null

«Тернопіль має прекрасне географічне розташування, знаходячись в центрі Західної України, тому важливо тут розвивати підприємництво і залучати іноземних інвесторів. Ми пропонували на різних міжнародних виставках і зустрічах низку проектів, покликаних на теренах Тернопілля об’єднати економічний, туристичний і культурний потенціал Західної України. Сьогодні Львів, Івано-Франківськ мають достатньо інвестиційних проектів, тому нам важливо потурбуватися про наш регіон і докласти зусилля для його розвитку», – додав Тарас Демкура.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Демкура, #лекція, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємець, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: