Туристична асоціація Тернопілля співпрацюватиме з українською діаспорою в напрямку розвитку туристичної галузі

25.10.2017 10:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

На запрошення Тернопільської обласної державної адміністрації голова громадської організації «Туристична асоціація Тернопілля», представник Благодійного фонду родини Демкур Наталія Волощук взяла участь у зустрічі з представниками угорської делегації під керівництвом представниці української національної спільноти в Угорському парламенті Ярослави Хортяні.

null

 

null

Як зазначила Наталія Іванівна, Туристична спільнота області готова і надалі розширювати співпрацю, а також реалізовувати нові проекти, у тому числі у галузі туризму та культури. «Ми зацікавлені не лише у залученні інвестицій в економіку, а й в гуманітарну та туристичну галузі. Співпраця з етногалереєю «Спадок» є основою подальшого розвитку співпраці і комунікації між двома транскордонними регіонами», - додала пані Наталія.

null

Українська діаспора – важливий інтелектуальний та інформаційний ресурс, потужний дипломатичний механізм у справі просування культурної дипломатії. Ярослава Хортяні подякувала за любов до української діаспори, яку відчуває на Тернопільщині, адже вона додає сили та натхнення.

null

«Мета нашої поїздки, - розвиток туристичної галузі. Ще під час інвестиційного форуму я обіцяла повернутися до Тернопілля, щоб детальніше обговорити напрямки подальшої співпраці. Це не просто туризм, а налагодження контактів, створення етнотурів, адже Тернопільщина культурно багата область. Ми хочемо краще пізнати все те, що належить до нашої етнічної культури», - наголосила Ярослава Хортяні.

null

Гості також відвідали етногалерею родини Демкур «Спадок», де мали можливість не тільки на власні очі побачити красу вишиванок, а отримати фото спогад.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі