У Тернополі з’явиться унікальний реабілітаційний центр для ветеранів АТО

Опубліковано:
25 Жовтня, 2017

Cимволічну капсулу заклали під будівництво реабілітаційного центру для ветеранів АТО. Відомо, що зводити центр почнуть днями на території колишньої насосоної станції, яка уже не входить у межі парку Загребелля.

У центрі передбачено реабілітаційне обладнання, зал лікувальної фізкультури та реабілітації, кімната для фізпроцедур, кафе.

Приміщення реабілітаційного центру займатиме близько тисячі квадратних метрів. Тут одночасно зможуть проходити реабілітацію та проживати понад 20 ветеранів та учасників АТО не тільки з Тернополя, а й з області.

– Там будуть фізіотерапевтичні кабінети, водні процедури, стоматологічний кабінет, урологічний кабінет. Основна ціль і мета створення цього центру – це реабілітація люлдей, які пройшли війну, отримали травму чи на війні, чи у мирному житті, відновлення психологічного стану та фізичних можливостей, – розповідає ветеран третього окремого полку спеціального призначення Володимир Розумяк.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #військовий, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реабілітація, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: