«Цибулинний король» з Великих Гаїв

24.10.2017 15:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Ярослав Бачинський

Голова ліги підприємців Тернопільщини, відомий бізнесмен та громадський діяч Михайло Ратушняк днями повернувся з Канади. У Торонто країни Кленового Листа він разом з своїм товаришем тернополянином Юрієм Хоміцький брав участь у торгівельно- туристичному фестивалі, мав розмову з віце-прем’єром України, нашим земляком із Зборівщини Степаном Кубівим, котрий приїхав на фестиваль у складі делегації Президента України.

- Памятнимим та корисними були ланчі з внуком Степана Бандери та його сім’єю. Він працює на місцевій радіокомпанії та висвітлює життя української діаспори в Торонто, - сказав у телефонній розмові пан Михайло.

Особливо запам’яталася зустріч з президентом Канадсько- Української торгової палати  Зеноном Потічним, який має нафтовий бізнес на Україні. Мисляча еліта, вихідці з Тернопільщини, щоб розвивати нашу економіку піднімають фінансовий достаток і благополуччя канадійців. Серед них Борис Городинський - уродженець с.Великі Гаї Тернопільського району. Він винахідник, раціоналізатор за його патентами світові машинобудівники і конструктори виробляють сучасну сільгосптехніку, економічну вигідну в експлуатації, енергоощадну. Борис Городинський - успішний фермер у країні Кленового Листа його називають «цибулинним» королем. Тільки щороку він продає цибулі на 30 млн. доларів США. Михайло Ратушняк планує ще до кінці 2017 року відвідати Канаду втілити свій задум щодо дешевих кредитів і залучити до інвестування в українську економіку підприємців і зокрема з Тернопільщини.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі