Тернопільські депутати Сороколіт, Турський і Навроцький програли суд щодо позбавлення їх мандатів за народною ініціативою

Опубліковано:
23 Жовтня, 2017

Троє скандальновідомих депутатів міської ради у Тернополі Іван Сороколіт, Ігор Турський і Роман Навроцький доблесно програли суд проти зборів громадян стосовно позбавлення їх депутатських мандатів, – пише В Курсі.

Так, суд, розглянувши позови Сороколіта і Навроцького до головуючого на зборах громади м. Тернопіль Василя Габора, визнав їх безпідставними, тим самим підтвердивши законність і легітимність ініціативи по знятті з них депутатських мандатів.

Щодо Ігоря Турського, то суд взагалі відмовив йому в позові через неграмотне оформлення. Виявляється, що колишній чиновник (секретар міської ради), який зараз демонстративно намагається показати те, як він хоче захищати тернополян від свавілля влади, – не зміг сам правильно оформити позов до суду, в результаті чого суд навіть не став його розглядати.

Виходячи з цього, галасливі наклепи депутатів на незаконність проведення зборів громадян, так і залишаюься лише наклепами, що й підтвердив орган судової влади.

Відповідь І. Сороколіту та Р. Навроцькому

 

Відповідь Ігорю Турському

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #мандат, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сорокаліт, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #турський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: