Зірка серіалу «Село на мільйон-2» Наталка Денисенко показала, як проводить час з новонародженим сином

21.10.2017 10:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Акторка Наталка Денисенко, відома за роллю спокусниці Сніжани у серіалі «Село на мільйон-2», нещодавно стала мамою та вже  активно публікує фото з первістком у своєму профілі в Інстаграм. Щаслива матуся розповідає своїм підписникам, як проводить час з малюком, ділиться враженнями від перших днів материнства та демонструє  знімки із спільних прогулянок з сином, - повідомляє прес-служба 1+1.

Фото: Наталка Денисенко (Інстаграм)



Як зазначає зірка, за свою кар’єру роль вагітної вона грала тричі, але це виявилось зовсім не схожим на реальні відчуття, які супроводжували її на зйомках другого сезону серіалу «Село на мільйон-2»:  «У кіно я грала такий стан тричі, на мене одягали живіт-подушку і спеціальне боді. І хоча живіт був легкий, все-одно було важко ходити. А коли у мене з'явився свій, я зрозуміла, що "штучний" - це дуже зручно! Як не дивно, я почала любити свій живіт, коли він став значного розміру. Дивлюся на фото і не віриться, що вже тоді там був наш синочок».

Фото: Наталка Денисенко (Інстаграм)

Нагадаємо, вагітність Наталки припала на період зйомок продовження комедійного серіалу «Село на мільйон». Креативний продюсер проекту Ярослав Стень згадує, як працювалось з акторкою на майданчику:

«Вагітна Наталка на майданчику – це спектр емоцій, які змінювалися майже кожні пять хвилин. Катерина Вишнева, яка грає роль Свєти в серіалі, була персональною нянею Наталки, і багато чого ми не знали, що знає вона. Усі труднощі швиденько вирішували, адже вся команда з розумінням ставилися до цієї важливої події в її житті. Спочатку Наталка робила зауваження нам, що ми ховали її животик в кадрі, а з часом, під кінець зйомок, сама хотіла його замаскувати. За рахунок того, що у неї дуже гарна фізика тіла, до шостого місяця мало хто знав, що вона вагітна, тому глядачі можуть не шукати кадрів з вагітною Денисенко, в серіалі їх немає».

Фото: Наталка Денисенко (Інстаграм)

У своєму профілі Інстаграм акторка дає поради молодим мамам та сама цікавиться їхніми думками про товари для малечі та особливостями їх поведінки.

 «Моє перше фото з візочком. Приїхала мама, і я сьогодні на півгодини змогла піти в торговий центр, купити собі всіляких жіночих дрібничок. Зранку я поспала ще плюс півтори години і прокинулась о 9! (поки мама колихала малюка після годування) Це рай! Скажіть, чи правду кажуть, що перший місяць найважчий? Можливо, серед моїх підписників є досвідчені матусі? Напишіть свої думки», - прокоментувала своє фото актриса.

Фото: Наталка Денисенко (Інстаграм)

Нагадаємо, прем’єра другого сезону комедійного серіалу «Село на мільйон-2» відбудеться цієї осені на телеканалі «1+1».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі