Працюючим пенсіонерам зробили приємний сюрприз (Відео)

Опубліковано:
16 Жовтня, 2017

Заступник начальника ПФУ в Тернопільській області впевнений, що з пенсійною реформою, ініційованої Кабміном, відновилася справедливість в порядку отримання пенсій.

Повідомляє “Народна Правда” з посиланням на Медіатор.

За словами заступника начальника головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області Володимира Івахова, законом встановлена ​​та справедливість, про яку говорили пенсіонери: “Якщо раніше працюючим пенсіонерам виплачували тільки 85% нарахувань, то згідно з новим законом відновлено виплату пенсій всім працюючим громадян. Таким чином людина зможе працювати і отримувати заробітну плату і отримувати свою пенсію в повному розмірі “.

Нагадаємо, найсуттєвіше зростання пенсії чекає на тих, котрі мають найбільше страхового стажу. Олексій Зарудний, голова правління ПФУ, нагадав, що система нарахування пенсій довго була «зрівнялівкою». Тобто громадянин, який майже не працював чи працював на мінімальну зарплату, мав таку ж пенсію, як і той, який напрацював багато років страхового стажу і отримував високу зарплату.

Крім того, в країні очікується підвищення соціальних стандартів, яке також стосується пенсій, які уряд з 1 жовтня має намір підвищити 5 млн 600 тис. громадянам.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #нарахування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: