Емоції від перерахунку пенсій. Тернополянам мало (Відео)

Опубліковано:
14 Жовтня, 2017

Офіційно стартувала пенсійна реформа.  11 жовтня набув чинності відповідний закон, який 3 жовтня ухвалили нардепи, – пише МедіаТОР.

Згідно із документом, мінімальна пенсія зросла – тепер вона становить 1452 грн. Починаючи з жовтня місяця перерахунок буде здійснено для всіх пенсіонерів  за виключенням військовослужбовців.

– Всі перерахунки проведені в автоматичному режимі без особистого звернення пенсіонерів. Так розмір пенсій переглянуто для майже 283 тисяч пенсіонерів, а підвищення отримають понад 262 тисячі . При цьому, близько 163 тисяч осіб отримають до своєї пенсії щомісячно до 200 гривень . Також  понад 22 тисячі пенсіонерів отримають надбавку у розмірі від 500 до 1000 гривень, а ще для 20 тисяч людей пенсія зросте на понад 1000 гривень, – зауважив заступник начальника головного управління Пенсійного фонду України в Тернопільській області  Володимир Івахов.

Перерахунок пенсій здійснено в два етапи. Відтепер вона залежить від величини  заробітної плати і від тривалості страхового стажу.

Натомість не всі тернополяни розуміють систему перерахунку. Бідкаються, що грошей все рівно мало, хоча за плечима великий трудовий стаж.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нарахування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пенсія, #реформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: