Тернопільські прокурори допомагають «віджимати» бізнес? (Відео)

12.10.2017 08:43   Джерело: ato.today
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Питання захисту прав підприємців знаходять доволі дивну оцінку і вирішення в стінах місцевої прокуратури. Складається враження, що ця структура має якісь свої критерії при виборі представників бізнесу для допомоги та всебічного сприяння. Про це, за повідомленням ato.today, на своїй сторінці у Фейсбук написала ініціатор «Громадського руху протидії рейдерським захопленням, бездіяльності державних органів влади і місцевого самоврядування» Ружена Волянська:

“І знову про боротьбу.. На жаль, це вже стає звичним. На запитання: що ж таке рейдерство? То я скажу наступне: це “віджим” бізнесу чи землі руками осіб, яким комплексно допомагають влада, прокурори, поліція і судді.

Зараз я говорю про дії однієї такої “руки” — Рубленика Бориса, якого ми ніколи не знали і про якого ніколи не чули. А насправді, то протягом 10 років (!) ця особа через прокурорів, міліцію, суддів відбирала землі, майно людей, поглинала через перевірки служб бізнеса людей (мова йде про аптеки, які зникли за період існування мережі аптек “Ромашка” та “Борис”). Багато ще можна сказати, але основне в питанні – це воля правоохоронців виконувати свої функції, а суддів- відстоювати присягу! Але як це їм зробити, якщо шлейф гріхів довгий, а гаманець звик бути наповненим за рахунок “подяк” від рейдерів?

На сьогоднішній день руками місцевої прокуратури (за неофіційними даними) замовляються перевірки, підписуються перевірки ДЗК (підпорядкування Держгеокадастру в Тернопільській обл.), на основі “липових” протоколів пишуться позови в суд і намагання забрати в простих підприємців те, що в них є. Я говорю про справу Кривоуса Ю., котру “Громадський рух протидії рейдерським захопленням, бездіяльності органів державної влади і місцевого самоврядування” ведемо 5-ий місяць! І в цій справі не видно кінця.. А що ж робити тим, хто залишається сам-на-сам з цими “монстрами”?

Отже, пропоную переглянути відео і висновки робити самим.

Далі буде…”

Нагадаємо, що справа Юрія Кривоуса та наданої йому ділянки договором сервітуту вже майже пів року не рухається в сторону вирішення. Елементарне питання відновлення права підприємця займатися підприємницькою діяльністю спочатку загрузло в стінах поліції, а тепер і прокурори не можуть дати собі ради з тим, що Юрій Кривоус має всі необхідні документи від міської влади, а Борис Рубленик не має взагалі нічого…

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Тернополі поліція, прокуратура і суд знущаються над підприємцями

Проте, прокуратура спочатку взялась за доскональне дослідження самого договору сервітуту та права займатися підприємницькою діяльності позивача, а от на припарковані автівки Рубленика, які якраз і не дають Юрію Кривоусу продовжити роботи — чомусь абсолютно не звертає уваги.

Також варто зазначити, що поки правоохоронці та прокурори шукають у відомому місці солодкого продукту смугастих мух — підприємець Юрій Кривоус справно платить оренду за земельну ділянку в казну, з якої ці ж самі прокурори регулярно отримують зарплату…

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ato.today  

Коментарі