Австралійська модель Ізабель Дельторе, яка в 2015 році стала володаркою титулу “Гола міс світу”, поділилася своєю тактикою перемоги. Отримавши заповітну корону, дівчина задумалася завершити кар’єру, але, коли дізналася, що в цьому році конкурс пройде в рідному Мельбурні, вирішила знову ризикнути, так би мовити, взяти бика за роги.

Природа нагородила красуню золотистими кучерями, високими вилицями, пишними формами, але за її словами, цього зовсім не достатньо, щоб привернути до себе увагу журі.

Виявляється, конкурс проходить у стриптиз-клубі. Учасниці по черзі виходять на сцену і демонструють суддям свої таланти.

Найцікавіше, що раніше Ізабель працювала тюремних охоронцем. Стриптизом вона зайнялася від безвиході. З тих пір пройшло сім років.

Можливо, на сцені дівчина виглядає, як порнозірка, але поза роботою у неї є коханий чоловік, домашні вихованці та іпотека.

За словами Дельторе, ключ до успіху на сцені — гармонія сексуальності та природності. А їх комбінувати не так-то й легко.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гола, #конкурс, #міс світу, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перемога, #тернопіль, #тернопільські новини, #успіх
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: