З 15 жовтня жителям Тернопільщини призначатимуть субсидії на iндивiдуальне опалення

Опубліковано:
11 Жовтня, 2017

З 15 жовтня жителям Тернопільщини призначатимуть субсидії на iндивiдуальне опалення. Раніше для домогосподарств, де встановлене індивідуальне опалення, опалювальний період тривав з 1 жовтня до 30 квітня, проте, враховуючи погодні умови, мешканців майже не користувалися опаленням з 1 жовтня. Це призводило до збільшення сум невикористаних субсидій.  Тому, у 2017-2018рр. рішення щодо тривалості опалювального сезону для господарств з централізованим опаленням, прийматимуть органи місцевого самоврядування. А для власників індивідуального опалення, субсидію нараховуватимуть з 15 жовтня до 15 квітня.

Вважають, що такі зміни сприятимуть ефективному та раціональному використанню енергоресурсів, та для становленню України енергонезалежною. Про це повідомляють в управління соціальної політики Тернопільської облдержадміністрації.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нарахування, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: