Дайте нам, молодим, пожити на Батьківщині без турботи від Юлі (Відео)

Опубліковано:
11 Жовтня, 2017

В мене з’явилася можливість вести блог на даному ресурсі – найпопулярнішому інформаційному ресурсі Тернопільської області з дорослою аудиторію, тому одразу ж хочу звернутися до цієї цільової дорослої аудиторії.

Усі мої свідомі роки я розумію, що за моє світле майбутнє бореться Тимошенко Юлія Володимирівна. Ви, доросла аудиторія, дозволяєте їй боротися і будувати саме таке сьогодення і майбутнє для нас молодих.Виникає запитання чому ви такі байдужі до майбутнього ваших дітей і онуків?

Можливо буду надто нахабним, щоб пробувати давати поради вам, але майбутня Україна це більша частина життя сьогоднішньої молоді. Тому я хочу попросити вас підходити відповідальніше до вибору «будівельників» майбутнього.

Читайте також

Якщо ти підеш на роботу, яка не приносить тобі задоволення – це трагедія

Тимошенко і її партія, а точніше політичні проекти вже другий десяток років дають вам зрозуміти чи інтереси їх хвилюють. А ви все попадаєтесь на свіжий гачок.

В 2014 році вважав, що доцільно заборонити усі політичні партії, оскільки в якійсь мірі усі вони були причетні до жахливих подій тієї зими. Зими, яка до сьогодні не закінчується і забирає все нові і нові життя.

Ви жаліли її коли вона помирала в в’язниці, ви хвилювалися за хворі ноги, ви продовжуєте активно її підтримувати в підготовці до марафону… вам не здається що вас тримають за ідіотів?

Гасла за все, що хоче почути народ це дуже зручно! Але, шановні, задумайтесь! Ви обираєте не партію, ви обираєте нам молодим майбутнє.

Одного разу бажання цієї дами отримати владу відкотило зміни в країні на 10 років і призвели до нової революції.

Сьогодні партія Тимошенко знову витрачає шалені кошти на те, щоб вас ошукати. Створюються сайти з яких ведуть активну пропаганду. Штучні рейтинги партії та самої лідерки «Батьківщини» активно роздувають сайти Політерно, Статус інфо (про ці сайти читай тут).

Будь ласка подивіться відео та задумайтесь про наше майбутнє молодих.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #блог, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #петро заставецький, #тернопіль, #тернопільські новини, #тимошенко, #турбота, #юля
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: