Нижній шар асфальту встелили на дамбі тернопільського ставу

11.10.2017 14:43   Джерело: Тернопільська міська рада
Опубліковано : Новини Тернопілля

На дамбі відновлено рух автотранспорту у дві сторонни. Оскільки на ділянці дороги на дамбі, де тривав ремонт, вже влаштували нижній шар асфальтобетонного покриття.

Зі слів підрядників, на даному етапі відремонтовано 310 метрів смуги. Там влаштовано нижній шар асфальтобетонного покриття, нові бордюри та виконано роботи з ремонту дощової каналізації.

Читайте також

Триває ямковий ремонт дороги Зборів-Красна
На вулиці Макаренка в Тернополі буде екопарковка

У зв’язку з несприятливими погодними умовами встановлення верхнього шару асфальтобетонного покриття на обох смугах перенесено на наступний рік.  Також наступного року планується відремонтувати ще близько 200 метрів ділянки, - проїжджу частину до Надставної церкви та пішохідні доріжки.

- Під час цьогорічного виконання ремонтних робіт на ділянці поблизу парку «Топільче» виявили місця значного перезволоження ґрунту в дорожньому кориті. Для вирішення проблеми було проведено стабілізацію та регенерацію ґрунту з додаванням щебеневих матеріалів та цементу ресайклером. Дощі та додатковий об’єм робіт призвели до збільшення терміну виконання робіт у порівнянні з ремонтом ділянки зі сторони ставу, - повідомили у міській раді.

Загалом на ремонт дамби з міського бюджету виділено 5 млн. грн. та ще 5 млн. з ДБРР.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Тернопільська міська рада  

Коментарі