На Тернопільщині продовжує розвиватись програма банківської підтримки бізнесу

Опубліковано:
11 Жовтня, 2017

Наприкінці літа близько 120 малих та середніх підприємств Тернопільщини отримали фінансову кредитну позику у рамках програми “Країна успішного бізнесу”від ПриватБанку. Сума інвестування склала близько 5 млн гривень.

null

«За час існування проекту КУБ набув значної популярності серед підприємців та власників юридичних осіб, адже є першопрохідцем для України у сфері кредитування малого та середнього бізнесу, а алгоритм роботи сервісу надзвичайно простий. Підприємцям чи власникам юридичних осіб достатньо зареєструвати заявку на отримання кредитування на сайті kub.pb.ua, де розповісти про свій бізнес та плани на залучені інвестиції, – розповідають у прес-службі ПриватБанку у Тернопільській області. – Сума інвестиції може різнитись від 50 до 500 тис. гривень, а спеціалізація бізнесу може стосуватись практично усіх напрямків економічної діяльності».

Вагомою перевагою «Країни успішного бізнесу» є не лише можливість усім охочим почати власну справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити, а й реальна інформаційна допомога – безкоштовні консультації спеціалістів. Інтернет-портал програми kub.pb.ua та цілодобовий сервіс підтримки підприємців дадуть усім підприємцям, бізнесменам, людям, які хочуть створити власну справу, нові інструменти для відкриття й розширення своєї діяльності.

За період роботи програми, завдячуючи інвестиціям у бізнес, вже вдалось створити понад 200 тис. додаткових робочих місць, амбітною ж ціллю керівників проекту залишається створення одного мільйону нових офіційних місць працевлаштування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бізнес, #кредит, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #приватбанк, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: