Що відбувалося в програмі «Страсті за Ревізором» після скандальної ревізії в «Старій піцерії» (Відео)

Опубліковано:
11 Жовтня, 2017
Приїзд “Ревізора” в наше місто викликав хвилю обговорення та обурення в Тернополі. Найбільше постраждала легендарна “Стара піцерія”, яку ведучий вщент розкритикував, – пишуть Тернополяни.

Після зйомок у студію пост-шоу “Страсті за Ревізором” приїхала працівниця кухні Любов Володимирівна, яка була в закладі під час ревізії. Жінка переконана, що в “Старій піцерії” проблем немає.

– Я вже говорила, що мене не дуже цікавить ваша думка. Я пропрацювала там багато років, для мене це вже другий дім, а працівники –  моя сім’я, – сказала в ефірі тернополянка.

Тищенко емоційно висловлював свою думку і сказав, що в “Старій піцерії” працюють не люди, а раби, які не мають своєї думки.Також на ефір завітав заступник міського голови Тернополя Юрій Дейнека. Чоловік розуміє експертів, проте він зізнається, що сам полюбляє цей продукт:

–  Я не буду сперечатися з експертами, я погоджуюся, що є недоліки. Я, як постійний клієнт “Старої піцерії” погоджуюся, що проблеми є, але, як кажуть, маму не обирають, – прокоментував Дейнека.

З повторною ревізією у тернопільську “Стару піцерію” приїжджала команда програми “Страсті за Ревізором”. Їм працівники піцерії розповіли, що нічого після візиту Тищенка не змінилося, адже піца і так смачна. Дискусію навколо скандальної ревізії в одному із найстаріших закладів Тернополя дивіться у сюжеті.

Нагадаємо, що нещодавно “Ревізор” приїхав у Тернопіль, щоб перевірити заклади харчування в Тернополі. Ведучий програми Микола Тищенко перевіряв “Оскар”, “Файне місто”, “Стару піцерію” та закусочну “Темп”. У “Старій піцерії” Тищенко застав безлад на кухні, брудні ганчірки і ще багато інших проблем. Працівники під час знімання програми плакали і наголошували, що “працюють для людей”. Також жінки скаржаться, що відвідувачі недобросовісні, крадуть у закладі. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #програма, #ревізор, #стара піццерія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: