Як номер квартири впливає на життя людини яка в ній мешкає

Вчені нумерoлoги заявили, що номер квартири або будинку впливають на життя людини.

09.10.2017 21:18   Джерело: Ukr.Media
Опубліковано : Новини Тернопілля

Якщо значення співпадає з вашою енергетикою, то в такому приміщенні вам буде затишно жити, передає Ukr.Media. Як не дивно, але навіть стіни можуть стати для вас справжньою фортецею та допомагати у всьому.

Дуже часто трапляється таке, що члени однієї і тієї ж сім’ї відчувають себе по-різному. Чому так відбувається?

Отже, для початку потрібно обчислити нумерологічне число вашої квартири. Розрахунок дуже простий. Наприклад, ваш номер 138 = 1+3+8 =12. Таким чином, нумерологічне число житла – 1+2=3.

Цифра 1. Така квартира наповнює господарів творчою енергією і радістю життя. Планета – Сонце. Вона дозволяє виділитися і привернути увагу оточуючих. Відповідно краще всього підійде творчим людям – художникам, поетам, письменникам.

Цифра 2. Планета — Місяць. Квартира з таким номером сприятлива для людей, які працюють з маленькими дітьми, а також для кухарів і музикантів. Щоб позитивна енергія ще краще поширювалася, встановіть багато дзеркал, а основним кольором оберіть ніжно-кремовий.

Цифра 3. Планета — Марс. Ця квартира не для ледарів. Не будьте пасивними, а то рішення будуть прийматися за вас. Господарі повинні бути в тонусі і в постійному русі, інакше застій енергії принесе хвoрoби.

Цифра 4. Планета — Меркурій. У такій квартирі повинна “жити” гранична чесність.

Цифра 5. Планета — Юпітер. Мешканці квартири можуть бути пов’язані з політикою, наукою. Для цього будинку гарний пурпуровий колір.

Цифра 6. Планета — Венера. Мешканцям цієї квартири по-справжньому пощастило — гуляй — не хочу! Обладнайте помешкання великими м’якими диванами. Встановіть круглий стіл, килим, квіти. Зазвичай у такій квартирі люблять тварин.

Цифра 7. Планета — Сатурн. Мешканці такої квартири нерідко відчувають різного роду обмеження. Але в цій же квартирі вам вдасться зайнятися накопиченням або ж опанувати яку-небудь професійну майстерність.

Цифра 8. Планета — Уран. Це квартира астрoлoгів і яснoвидців.

Цифра 9. Планета — Нептун. Добре в ній буде священикам, музикантам, морякам і екcтраcенcам.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Ukr.Media  

Коментарі