У чому тернопільські артилеристи хочуть бути найкращі?

Опубліковано:
9 Жовтня, 2017

Впродовж кількох днів тернопільські артилеристи у складі 5-ї батареї змагаються за першість у Сухопутніх військах ЗСУ. Змагання відбуваються у чотирьох номінація між бригадами оперативного командування “Захід”.

У неділю, 8 жовтня, третій день поспіль розрахунок 5-ї батареї окремої артилерійської бригади ОК «ЗАХІД» виборює звання перших у змаганнях на кращу артилерійську батарею Сухопутних військ ЗСУ.

null

 

null

 

null

«Цього разу номінація спеціальна підготовка передбачала в найкоротший час зробити правильні обчислення і за вказаними координатами навести гармату на ціль, а після проведених розрахунків повернути гармату в похідне положення та покинути місце застосування артилерійського озброєння. Суддівська колегія пильним оком спостерігала за кожним рухом артилериста і у часі за проведенням основних елементів фахової підготовки. Брали до уваги вправність як воїнів-артилеристів у команді, так і підрозділів забезпечення. Але попри примхи погоди настрій у військовослужбовців бойовий, адже вони захищають честь не тільки своєї батареї, але цілої артилерійської бригади. Попереду на нихх чекає виснажлива спортивна номінація,тому бажаємо нашим хлопцям хорошого відпочинку, а в подальшому легкої перемоги», – повідомляють в прес-службі місцевої артилерійської бригади.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44, #бригада, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #першість, #сухопутні війська, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: