У Києві під час марафонського бігу помер директор Тернопільського м’ясокомбінату

Опубліковано:
8 Жовтня, 2017

У столиці на вулиці Лаврській під час “Wizz Air Kyiv City Marathon” помер чоловік. Про це повідомила заступниця начальника відділу комунікації ГУНП у Києві Яна Неруш в ефірі “112 Україна” пише Українська правда. 

“Сьогодні на вулиці Лаврській в Печерському районі столиці під час марафону помер чоловік. Вже відомо, що це громадянин 1963 року народження, уродженець Тернопільщини, який брав участь у марафонію. Чоловікові раптово стало погано і він упав, а медики, які прибули на місце події констатували смерть. Остаточну причину смерті буде з’ясовано після проведення судово-медичної експертизи”, – додала Неруш.

Також вона зазначила, що інформацію про інцидент внесено до ЄРДР з правовою кваліфікацією “раптова смерть”.

Згодом у Тернополі вдалося з’ясувати, що передчасно пішов з життя директор «Тернопільського м’ясокомбінату» Віктор Малюта. Життєрадісний та завжди усміхнений, професіонал своєї справи. Любив життя та дбав про своє здоров’я. Але сьогодні, під час змагань з бігу у Києві, серце несподівано зупинилося…

Висловлюємо співчуття дружині, дітям, братові, рідним та близьким, усім, хто знав Віктора Станіславовича.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #віктор малюта, #директор, #київ, #м’ясокомбінат, #марафон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: