Порядок виплати допомоги під час народження дитини Уряд змінив. Зокрема, якщо подати заяву на отримання грошей в електронному вигляді з використанням цифрового підпису, то відповідні органи мають призначити допомогу не пізніше наступного дня. Це стосується одноразової частини допомоги, яка наразі складає 10 тис. 320 грн.

Виплата коштів одноразової частини допомоги при народженні дитини буде проводитися не пізніше наступного операційного дня, Онлайн заявку на отримання допомоги можна подати на сайті Міністерства соціальної політики  за посиланням https://e-services.msp.gov.ua/

Електронні форми з автоматичною перевіркою введених даних та інтерактивними підказками мінімізують ризик допущення помилок при їх заповненні. Для паперових звернень порядок отримання допомоги не змінився.

Нагадаємо, нині державна допомога під час народження дитини (не залежно від того, яка дитина за рахунком у родині) становить 41 280 грн. Одразу одноразово виплачують 10 320 грн. Потім щомісяця протягом трьох років – по 860 грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гроші, #дитина, #допомога, #мама, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: