Тернополянка Мар’яна Ороновська на своїй сторінці у Facebook написала про прикрий випадок, який стався днями. Дівчина розповідає, що зіткнулася з халатністю та нахабною поведінкою медиків швидкої допомоги:

“Ніколи не публікую особисті скарги в даній соціальній мережі, але від ситуації, яка сталась ,в мене просто шок. Сьогодні о 22.45 викликала швидку допомогу. Мій запит записали і о 23.03 на мобільний пролунав дзвінок від медсестри з швидкої. Пояснивши, як проїхати до будинку, стала чекати.

Задзвонив домофон-відчинила, вийшла на коридор, ввімкнула світло на моєму поверсі, 5,4(сходи ), так, як на дверях не має номерного знаку, вирішила почекати лікарів.

Читайте також

Шумська лікарня отримала оМРІЯний автомобіль швидкої медичний допомоги (Відео)
Медики Лановецької лікарні врятували ногу жительці Тернопільщини після того, як її відтяло мотокосаркою (Фото)
«Тільки переїхали в новий будинок, а там уже вимагають гроші на двері», – мешканці обурені!

23.09 знову телефонує та ж жіночка й з претензіями, мовляв, що ви собі думаєте, чому ви не зустрічаєте швидку?!?!?!, на що я відповіла, що вже вийшла на коридор та чекаю їх, поклали трубку…Знову чекаю…

23.12 знову ж дзвінок, але слова були ще гірші:”Ви совісті не маєте, ліфт не працює, де шостий поверх, куди нам йти, що взагалі ви собі думаєте!!!”

В той час, поки вона претензіювала, я йшла їм на зустріч, зійшла на 4 поверх і тут почалось…

Я показала рукою на величезну білу цифру на досить великій синій табличці та жовтому тлі-номер поверху будинку, який є на кожному рівні.Будинок однопідіздний, поверхи наскрізні, всюди є позначки, але, як виявилось, шостий поверх надзвичайно важко знайти в такому будинку.(6 -поверховий будинок)

Ну, а далі, дві заведені жінки замість того, щоб запитати, що сталось почали кричати, на що я зробила їм зауваження , сказавши:”Будьласка, тихіше, Ви можете розбудити сусідів”.

Поки піднімались, почали принижувати мене, голос не зтишили, я мовчала, але коли вони зайшли до квартири і далі продовжили свої крики та звинувачення, ми просто відмовились від їх послуг.

Я їм сказала в обличчя:”Дівчата, я -в шоці від Вашої допомоги і так це не залишу.”

Друзі, а якби людина, яка викликала швидку була вдома одна, якби не мала змоги встати з ліжка, то так і б померла поки лікарі блудили по будинку-олнопідізднику-лабіринту із цифрами, проклинаючи несправний ліфт?!Просто в шоці!Ну, а привітливості, людського ставлення годі й чекати від таких спеціалістів!

Прохання, кураторів, не закривати на такі дії очі, адже колись такі вчинки можуть вартувати людського життя”, – пише тернополянка.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #скарга, #тернопіль, #тернопільські новини, #хамство, #швидка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: