Від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі загрожує жителю села Смиківці Тернопільського району. Чоловікові інкримінують статтю 115 частина 1 ККУ – умисне вбивство. Наразі кримінальне провадження по даному факту передали на розгляд суду.

Нагадаємо, що трагедія трапилася у 6 серпня Чоловік розлучившись з дружиною, продовжував щодня навідуватись до її домівки, навіть коли вона вдруге вийшла заміж.

Читайте також

Вбив товариша через ревнощі

Того вечора подружжя перебувало на відпочинку, а першим додому повернувся  теперішній чоловік. В хаті вкотре застав колишнього. Той вже був напідпитку. Слово за словом і зав’язалася шарпанина. Розлючений господар схопив ножа та став наносити удари опоненту. Спинився лише коли той впав на підлогу. Саме тоді додому повернулася дружина. Жінка кинулася викликати швидку. Однак медикам залишилося лише констатували смерть  – важко поранений чоловік помер ще до приїзду швидкої.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #дружина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смиківці, #тернопіль, #тернопільські новини, #чоловік
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: