Підозрюваний у вбивстві дівчини з Вишнівця пробуде під вартою ще два місяці (Відео)

Опубліковано:
3 Жовтня, 2017

Вчора міськрайонний суд Тернополя розглядав клопотання про продовження Василю Гнатюку терміну тримання під вартою. Тож підозрюваний у вбивстві 17-річної дівчини перебуватиме у слідчому ізоляторі ще два місяці – до 30 листопада, повідомляє PRESS-ЦЕНТР із посиланням на В курсі.

Судове засідання тривало понад п’ять годин. Адвокати хлопця домагалися для нього домашнього арешту, Василь просив суддю змінити міру запобіжного заходу та відпустити додому під постійний контроль.

Читайте також

Маму вбитої Ірини Мукоїд хотів купити всеукраїнський канал
Співмешканку забив до смерті

У суді Василь Гнатюк вкотре розповідав шокуючі подробиці його затримання – про тиск та побиття його правоохоронцями, аби «вибити» зізнання у вбивстві. Мати хлопця Наталія Жук – про затримання неповнолітнього сина без присутності батьків.

– Його забрали з дому вдень, а лише ввечері привезли його батька, який з нами не проживає, – говорить жінка. – Він залежний від алкоголю, перебуває на обліку, натомість поліцейські наливали йому горілку і підсовували підписувати якісь папірці. Він до сьогодні не знає, що він підписував.

Читайте також: «Мами немає, а я голодний»: тернопільські поліцейські врятували двох маленьких дітей

Однак слуги Феміди та прокурори цих свідчень чомусь до уваги не взяли. Вони наполягали на двомісячному арешті, бо, мовляв, результати експертиз, які проводили над підозрюваним у Львові, досі не готові, а перебуваючи поза межами СІЗО, Василь «може чинити тиск на свідків, переховуватись від слідства та впливати на речові докази». Відтак суд постановив тримати 16-річного Василя Гнатюка під вартою до 30 листопада.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #василь гнатюк, #вбивство, #вишнівець, #експертиза, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: