Більше 3 мільйонів витратили на Тернопільську міську комунальну лікарню №3 (Фото)

Опубліковано:
30 Вересня, 2017

Нове сучасне обладнання придбали для Тернопільської міської комунальної лікарні №3. Зокрема, купили автоматичний біохімічний аналізатор, який виконує сто шістдесят показників біохімічних аналізів, лапараскопічну стійку для проведення малоінвазивних оперативних втручань і таке інше.

Слід зазначити, що лікарня обслуговує майже 30 000 пацієнтів, переважно мешканців  мікрорайонів Дружба, Кутківці та Пронятин. Медичний заклад розрахований на 125 ліжок.

– У Тернополі діє програма «Здоров’я тернополян», яка передбачає цілий комплекс заходів, які повинні бути проведені у кожній медичній установі міста, щоб покращити умови праці лікарів та створити комфортні умови пацієнтам, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Цього року для придбання обладнання для лікарні №3 виділено з міського бюджету понад 3 млн. 800 тис. грн. У попередні роки у цьому медзакладі замінили вікна на енергозберігаючі, обладнали котельню тощо.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лыкарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обладнання, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: