Коли в Тернополі може розпочатися опалювальний сезон?

30.09.2017 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Різке зниження температури може спричинити те, що опалювальний сезон розпочнеться раніше. Про те, що батареї українців при подальшому зниженні плюсового градусу стануть гарячими раніше повідомив і віце-прем'єр-міністр-міністр регіонального розвитку, будівництва і ЖКГ Геннадій Зубко. Він також зазначив, що стан технічної готовності країни до опалювального сезону складає - 97,6%, – повідомляють Тернополяни.

Читайте також

Тернопільщина може втратити одне з найбільших комунальних підприємств

"Мова йде про житловий сектор, підготовку паспортів до підключення тепла в будинках, дитячих садках, школах, лікарнях, а також - котелень, які будуть подавати тепло", - зазначив Зубко.

Тим часом, за словами чиновника, відносини між муніципалітетами, НАК "Нафтогаз" і компаніями, які виробляють тепло доволі складні. Адже укладення договорів відбувається недостатньо активно. З понад двох тисяч договорів поки підписано близько 400.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі