Рівне кличе тернополян фестивалити: 30 вересня – 1 жовтня відбудеться «Бульба – фест»

Опубліковано:
29 Вересня, 2017

На два дні під відкритим небом в Рівному на стадіоні «Мототрек» зберуться кращі аграрії, виробники, представники закладів харчування Рівненщини та інших регіонів України, адже 30 вересня – 1 жовтня відбудеться Всеукраїнський фестиваль – ярмарок «Бульба-фест».

Отож, ярмарок, фуд-зона, насичена концертна програма  – таким буде наповнення двох днів заходу. Зокрема, очікується приїзд декількох сотень виробників з усієї України, з колоритними вишиванками, унікальними речами власного виробництва та ексклюзивними виробами. Фуд-зона теж різнитиметься широким вибором смаколиків української кухні та цікавих страв з картоплі.

Розважальна програма фестивалю-ярмарку розпочинатиметься з 9-ої години ранку та закінчуватиметься святковою Укротекою від популярного МС Gonibez о 21:00. Впродовж дня на всіх присутніх чекатиме маса конкурсів, майстер-класів від учасників фесту, дегустацій, презентацій, розіграшів для глядачів та різні цікаві забави для дітей.

Хедлайнери заходу – популярний колектив з народу «Лісапетний батальйон» та відомий український гурт – «Фіолет». Танцювальні та вокальні колективи області продовжуватимуть концерту програму свята.

Вхід на фестиваль-ярмарок «Бульба-фест – безкоштовний. Програма.

Захід відбувається в рамках проекту «Рівне – місто унікальних подій», за сприяння управління культури і туризму виконкому Рівненської міської ради, Рівненської обласної державної адміністрації, івент-агенції «Мегаподія», громадської організації «Рівняни» та депутата Рівненської міської ради Романа Яворського.

null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бульба-фест, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #рівне, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: