Кого з відомих тернополян можна буде побачити в новому фільмі?

26.09.2017 14:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Галина Кіт

Вже 9 листопада тернополяни зможуть побачити прем’єру кінострічки   «Стрімголов». Головну роль у якій грає режисер тернопільського драмтеатру Олег Мосійчук.

Проект цього фільму переміг у секції «Comming Soon New Talents» в рамках індустріальної платформи Вільнюського міжнародного кінофестивалю «MeetingPoint – Vilnius» та в якості призу отримав ринковий показ на Каннському  кінофорумі. Успішним був перегляд фільму на 52  Міжнародному  кінофестивалі в Карлових Варах, на 8-ому Одеському фестивалі. 

За сюжетом події фільму розвиваються в сучасному Києві. Головний герой - 27-річний хлопець, який в умовах “героїчного часу” намагається зробити непростий вибір. Він музикант-вундеркінд, який тривалий час лікувався від алкогольної залежності.

Його дідусь вивозить його в село. Там він намагається знайти себе та почати нове життя. Там і зустрічає Катю, яка, як і він, хоче знайти своє місце у світі.

Картина стала повнометражним дебютом Марини Степанської. Фільм вже брав участь у конкурсній програмі фестивалю у Карлових Варах. Та змагався за право представляти Україну на "Оскарі".

Довідково:

Олег Петрович Мосійчук (нар. 9 квітня 1960, с. Новопавлівка, Межівський район, Дніпропетровська область) — український  актор  театру  і кіно, режисер, народний артист України. Батько, Петро Мосійчук – заслужений працівник культури України, все життя віддав театральній сцені.

Мати — вишивальниця. Вишивала не тільки сорочки, рушники, а також художні картини.

Брати: старший – архітектор, молодший – скульптор.

Про свою роботу актором у театрі Олег Мосійчук говорить таке:

— Ролей зіграв дуже багато, причому різнопланових — від Стецька до Гамлета. А перша моя роль на великій сцені була зіграна в Луцькому театрі — це Павлик в «Дикому ангелі». Пригадую, що коли після прем'єри вистави я вийшов на вулицю, здавалося, що на мене дивиться все місто


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі