Тернополянці відмовили у виготовленні «Картки тернополянина», бо вона мешкає у будинку з ОСББ

Опубліковано:
26 Вересня, 2017
Тернополянка не змогла подати документи на виготовлення “картки тернополянина”. Жінці відмовили мотивуючи це тим, що вона проживає у будинку, де є ОСББ. Про це вона зазначила в повідомленні на сайті міської ради у рубриці “питання-відповіді”, – пише Доба.
 
— Сьогодні намагалась подати документи на картку тернополянина в “Люксі” на 15 квітня. Документи не прийняли, мотивуючи, що була вказівка пана Гевка не приймати документів у мешканців будинків, в котрих є ОСББ. Чи правомірна така відмова? — йдеться в повідомленні.
 
У міській раді відповіли на питання тернополянки.
— Відмова є неправомірна. Для з’ясування питань щодо виготовлення електронного квитка “Соціальної карти Тернополянина”, прохання звертатись на гарячу лінію оператора електронних систем “ТОВ “Системний зв’язок” за тел. 400350, (050)0400350, (067)2400356, — повідомили у раді. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #картка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пільки, #тариф, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: