Брати приклад із оперної артистки молодих тернополян закликав Роман Заставний

Опубліковано:
25 Вересня, 2017

Урочисте вшанування 145-річчя від дня народження Соломії Крушельницької відбулося біля єдиного у світі пам’ятника-монументу Крушельницькій в повний зріст, який у 2010 році, будучи міським головою Тернополя, Роман Заставний презентував місту. 

– Мені надзвичайно приємно вітати тернополян з чудовим святом – днем народження великої українки, примадонни, яка впевнено зійшла на світовий олімп, – зазначив Роман Заставний. – Сьогодні Тернопіль засвідчив своє відношення до Соломії Крушельницької, яка прославила нас на весь світ, показала велику душу української нації. 

null

Роман Йосипович звернувся до молоді Тернополя із закликом брати приклад із Соломії: “Надихайтеся її постаттю, рухайтеся життям впевнено, відверто і щиро, як це робила велика Соломія. Завдяки таким, як вона, й вижив український народ. Слава Соломії!”.

Після урочистостей біля пам’ятника в Тернопільському обласному краєзнавчому музеї відбулося спеціальне погашення поштової марки та відкриття виставки, присвяченої Соломії Крушельницькій.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #заставний, #крушельницька, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #річниця, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: