Тернополян запрошують цікаво провести час у День музики

Опубліковано:
25 Вересня, 2017

Спеціально до Міжнародного дня музики, 1 жовтня, відкриє новий XXVI концертний сезон колектив Галицького камерного оркестру. Святковий  концерт «Перлини світової музики» відбудеться в Українському Домі «Перемога», початок о 18 годині. Гості дійства зможуть насолодитися класичною музикою зарубіжних композиторів.

Звучання прелюдії із опери «Нюрбезькі мейстерзінгери» Р. Вагнера надасть слухачеві сили і впевненості у своїх діях, а тема із симфонії №9 А. Дворжака запропонує задуматись над змістом життя. Романтична музика Ф. Мендельсона допоможе помріяти, а «Тріумфальний марш» Дж. Верді з опери «Аїда» знову підкреслить відчуття перемоги.

Твори В.А. Моцарта та Дж. Россіні перенесуть нас в час, де величні королі та царі ніщо, порівняно із силою народу. Закінчується програма увертюрою «Ромео і Джульєта» П.І. Чайковського, музика якої завжди загострює увагу над вічною проблемою – стосунками дітей і батьків. Непорозуміння між ними призводить до війни останніх. Це актуально і сьогодні, – ведуть війни «сусіди», а гинуть їхні діти. 

В цілому, програма покликана допомогти слухачеві відійти від політичної суєти та сильних обійм економічних реформ, знайти свій «стержень» і зарядитися позитивною енергією. 

Квитки можна придбати в касі Українського Дому. Телефони для довідок 52-15-00, 066-114-86-34, 096-320-00-73. Вартість квитків 50-60 грн.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виступ, #концерт, #музика, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оркестр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: