У Тернополі волонтери збирають гроші на соціальне таксі (Відео)

Опубліковано:
24 Вересня, 2017

У Тернополі – близько 700 людей з обмеженими можливостями, половина серед яких – інваліди, які пересувають на візках. Крім того, є люди літнього віку, безпомічні, які не можуть самостійно пересуватись. Саме на таких і розрахований проект «Соціальне таксі».

Читайте також

У Тернополі запрацює соціальне таксі

Ідея створити соціальне таксі з’явилася у тернопільських волонтерів. Вони вже зібрали 100 тисяч гривень. Повна вартість спеціального автомобіля – 17 тисяч доларів. Волонтери просять допомоги усіх небайдужих. «Проект є дуже важливий. Уявіть собі, усі ці люди практично все життя проводять у своєму будинку, кімнаті, не маючи можливості удись виїхати», – каже організатор проекту Сергій Кічула.

Проект «Соціальне таксі» вже успішно діє у Хмельницькому та Києві. Волонтери сподіваються, що вже невдовзі він запрацює і в нашому місті.

Автомобіль числитиметься на базі благодійного фонду «Карітас».  Щоб викликати таксі, необхідно буде  лише завчасно зателефонувати і записатись.

Відео – МедіаТОР.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карітас, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #олег собчук, #сергій кічула, #соцальне таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: