Дослідники спостерігали за внутрішнім годинником 1000 чоловік, а потім вирахували оптимальний час доби для сексу. Про це повідомляє Газета.УА із посиланням на Huffington Post.

За результатами дослідження, найкращий час дня для занять сексом – 7:30 ранку. Це пов’язано з тим, що рівень енергії в тілі людини досягає максимуму після хорошого нічного сну.

Приплив ендорфінів, викликаний сексом, знижує рівень артеріального тиску й стресу, що робить більш оптимістичними в решті дня, кажуть дослідники.

Читайте також

7 ознак психічно здорової жінки
7 ознак психічно здорового чоловіка
Що жінки не знають про секс

Крім того, додали вчені, найкращий час для сніданку – 7:15, обіду – 12:15 і вечері – 18:00. Важливо також рівномірно споживати калорії протягом дня.

У дослідженні також підкреслювалося оптимальний час для тренувань. Приблизно половина з учасників дослідження (54%) виявили, що спалювання калорій під час ранкової пробіжки було найкращим приблизно о 7:00.

Важливий висновок дослідження полягав в тому, що більше половини учасників (56%) відчували, що не отримують оптимальні вісім годин сну вночі, і це впливало на їхню ефективність протягом дня.

Зазначимо, що секс може принести не тільки задоволення, а й побічні ефекти. Часто жінка може отримати інфекцію від сексу, так як бактерії з пеніса можуть потрапити в уретру.

 

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #здоров’я, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ранок, #секс, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: