Суд визнав Саакашвілі винним у незаконному перетині кордону і призначив штраф

Опубліковано:
23 Вересня, 2017
Мостиський районний суд Львівщини наклав на екс-президента Грузії Міхеїла Саакашвілі адміністративне стягнення через незаконний перетин українського кордону.
Про це повідомляє ВВС

“Мостиський районний суд Львівщини наклав на екс-губернатора Одещини Міхеіла Саакашвілі адміністративне стягнення у розмірі 200 неоподаткованих мінімумів – 3400 грн у адміністративній справі щодо незаконного перетину українського кордону. Також Саакашвілі має сплатити 320 грн судового збору”, – йдеться у публікації.

Читайте також

Як 17-річна тернополянка «розводила» людей

Порошенко на форумі YES розпитував Садового про Саакашвілі

Саакашвілі прорвався через кордон

Як зазначається, Саакашвілі на судове засідання не прийшов, а його інтереси представляли адвокати Назар Кульчицький та Маркіян Галабала. Хоча в кінці засідання адвокат Галабала заявив, що пан Саакашвілі таки попросив перенести засідання на кілька днів, щоб він приїхав і надав остаточні пояснення та сказав заключне слово.

Як повідомляв Укрінформ, у Мостиському райсуді Львівської області 22 вересня проходило друге засідання щодо адміністративного порушення Саакашвілі при перетині кордону. Перше відбулося 18 вересня за присутності Саакашвілі. На прохання його адвокатів, які хотіли отримати від прикордонників додаткові матеріали, у суді було оголошено перерву до 22 вересня. В ході сьогоднішнього засідання заслуховуються прикордонники, які були на зміні 10 вересня, коли стався перетин кордону Саакашвілі та його прихильниками. Фігурант на засідання суду не з’явився.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #винен, #кордон, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #перетин, #саакашвілі, #суд, #тернопіль, #тернопільські новини, #штраф
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: