Apple продала більше 10 млн. iPhone за перші три дні

23.09.2017 18:43   Джерело: Українська правда. Життя
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Обсяги продажів перевищили очікування компанії, заявив гендиректор Apple Тім Кук. Він додав, що компанія могла б продати набагато більше iPhone при наявності більш істотних запасів, повідомляє Інтерфакс.

Торік за перші три дні були продані 9 млн. iPhone 5s і 5с.Один з експертів (Карл Хоу з 451 Research) прогнозував продажу від 12 млн. до 15 млн. пристроїв, але багато інших очікували, що показник не дотягне до минулорічних 9 млн. через дефіцит пропозиції.

Читайте також

Світ обурився цінами на iPhone X. Скільки коштуватиме гаджет в Україні, наразі невідомо
Apple представила новий iPhone X

Як повідомлялося, продажі нових iPhone стартували 19 вересня в магазинах 9 країн "першої хвилі" - в США, Канаді, Великобританії, Франції, Німеччини, Австралії, Гонконгу, Сінгапурі та Японії. З 26 вересня шості iPhone надійдуть в магазини в ще 20 країнах, включаючи Росію, а до кінця року будуть доступні в 115 державах, повідомляє Apple.

З урахуванням різниці в курсах валют в перерахунку на долари, найдешевшими виявилися шості iPhone в Японії (636 доларів США за iPhone 6 з 16 Гб пам'яті і без блокування), найдорожчими - у Німеччині (906 доларів США) і Франції (919 доларів США).

У США ціна iPhone 6 з 2-річним контрактом коливається від 199 до 399 доларів, iPhone 6 Plus - від 299 до 499 доларів.

Апарати працюють під управлінням операційної системи iOS 8, в них вмонтовано 64-бітний процесор А8, з яким вони працюють в 1,5 рази швидше, ніж перший iPhone, що з'явився в 2007 році. Смартфон вперше в історії Apple підтримує технологію Voice over LTE.

Глибина iPhone 6 - 6,9 мм, iPhone 6 plus - 7,1 мм, це найтонші смартфони в історії Apple (у iPhone 5S - 7,6 мм). iPhone 6 отримав більш округлий дизайн, ніж 5s, а камера залишилася 8-мегапіксельною.

Як і очікувалося, в нові смартфони вбудовані функції електронного гаманця (Apple Pay) та контролю за станом здоров'я людини. Apple Pay буде доступна в США з жовтня. Вона дозволить здійснювати безконтактну оплату і буде сумісна з картами Visa, MasterCard і American Express.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Українська правда. Життя  

Коментарі