Усе комунальне майно Тернополя тепер можна переглянути на одній карті. Скористатися нею можуть усі охочі оскільки знаходиться вона у вільному доступі на сайті міської ради.

Карта комунального майна – це набір різних комунальних об’єктів, які можна буде вибрати за певними фільтрами. На карті позначені точки, де саме розташоване комунальне приміщення,  хто його теперішній орендар, площа, фото, цільове використання. 

Така карта буде цікавою не тільки для підприємців-потенційних орендарів, а й громадських активістів. А пересічні тернополян матимуть можливість дізнатися з неї необхідну інформацію про різноманітні соціальні заклади: школи, садочки, лікарні тощо. 

null

 

null

«Прозорість та відкритість – одні з ключових пріоритетів у діяльності Тернопільської міської ради. Сьогодні у місті функціонує безліч електронних сервісів, зокрема відкритий бюджет, відкрите місто, електронні петиції, громадський бюджет тощо, – розповідає очільник Тернополя. – Ще одним інструментом для відкритості та прозорості стане інтерактивна карта комунального майна на основі відкритих даних, яка дозволить будь-якому користувачу знайти інформацію про усе комунальне майно, яке перебуває у власності громади, побачити, ким орендується, яка площа приміщення і т.д.».

Інтерактивна карта доступна на сайті Тернопільської міської ради у розділі «Реєстр комунального майна»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карта, #комунальне майно, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #реєстр, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: