«Великий поганий» Вольф. Вже у жовтні до Тернополя їде легенда бодібілдингу

Опубліковано:
22 Вересня, 2017
15 жовтня, о 16:00 у тернопільському палаці культури «Березіль» імені Леся Курбаса розпочнеться безпрецедентна для нашого подія – «International Ternopil Cup» з бодібілдингу.

До Тернополя з’їдуться найсильніші українські та титуловані європейські культуристи-аматори. Крім того, понад сто дівчат посперечаються за перемогу в конкурсі «Міс Бікіні». Родзинкою ж свята сили і краси стане присутність на ньому одного з найсильніших професійних бодібілдерів сучасності Денніса Вольфа з Німеччини, людини, яку на зламі першого десятиліття 2000-х ставили з головними легендами – Ронні Колеманом, Декстером Джексоном і Кевіном Левроном. До Тернополя 39-річний Денніс приїде в статусі почесного гостя і дасть для всіх бажаючих семінар.

Власне, з семінарів наприкінці 90-х розпочинав своє спортивне становленні і сам Вольф. Хлопчина, якому не було 20-ти, після переїзду батьків у часи розпаду СССР з казахстанського Семипалатинська в німецький Марль, ледь закінчивши школу, змушений був влаштовуватися на роботу – фарбував буденки, встановлював вікна. Родина совєцьких переселенців жила бідно і нагоди бити байдики не було. Тренувався Денніс з 16-річного віку, у вільний час. Поступово, вдосконалюючи своє тіло, хлопець почав розуміти, що бодібілдинг – то те, що може допомогти вибитися в люди. Він завзято тренувався і не лінувався під час розмаїтих турнірів відвідувати лекції досвідчених атлетів.

Читайте також

В Тернополі проведуть курси для юних журналістів
«Лісапетний Батальйон» привезе до Тернополя «Найкраще за 25 років» (Відео)
Народний депутат забрав власність тернополян для бізнесу своєї дружини?

Треба сказати, що Деннісом Вольфом майбутній переможець «Арнольд Классік» став в уже свідомому віці. До Німеччини він перебирався Денисом Волковим, сином робітника з російськими коріннями і матері, етнічної німкені. Доля звела це подружжя в Токмаку (Киргизстан). Пізніше Волкови жили в казахстанському Семипалатинську і в Кемеровській області, у Росії. Не дивно, що до 12-ти років, поки мати нарешті втілила свою мрію і перебралася разом з сім’єю на Батьківщину в Німеччину, Денис досконало володів російською.

На перших у житті змаганнях Вольф ризикнув виступити в 19-річному віці. А вже через два роки, у 2001-му, він став четвертим на чемпіонаті Німеччини. Коли ж у 2003-му Денніс здобув чемпіонське звання, він став серйозно задумуватися про початок професійної кар’єри. Фінальним акордом серед аматорів ста титул чемпіона світу в Китаї у 2005-му.    

Вперше на професійній сцені Вольф виступив на чемпіонаті IFBB Europa Super Show в 2006-му році і став там сьомим. У тому ж році він вперше взяв участь на найпрестижнішому чемпіонаті «Mr. Olympia» і посів 16-е місце.

Вольф прогресував вельми стрімко і вже через рік був на «Mr. Olympia» п’ятим, а в 2008-му – четвертим. Найзнаковішими досягненнями Денніса стали три перемоги на «Arnold Classic» і третє місце на «Mr. Olympia-2013».

У 2012-му Вольф разом із дружиною Катериною та донькою Самантою виїхав до американського Лас-Веґаса. Виступає 39-річний Вольф понині. Денніс приділяє тренуванням і виступам майже весь свій час, проте через постійні проблеми зі спиною трохи знизив свої результати.

В Америці Вольф відкрив власну справу. «Разом зі своїм другом почав виробляти в Америці німецьке пиво, – казав він в інтерв’ю 1istochnik.ru. – До цього кроку ми готувалися два роки. Зараз усе йде дуже добре. Це дуже хороший бізнес. Сам я люблю пиво. Також, коли піду на пенсію, почну випускати своою лінію спортивного харчування. Але не в Америці, там це дуже дорого. Хочу випускати в Європі».

Вольф володіє трьома мовами – російською, німецькою і англійською. Він все ще сподівається зійти на вершину. Смислу бути четвертим-п’ятим не бачить. «У спорті є лише одне місце – перше» – каже спортсмен, якому дали прізвисько Big Bad Wolf (дослівно – Великий поганий Вовк).

«Ми, бодібілдери, трохи ненормальні, – підкреслює Денніс. – Бо хто ще згоден так голодувати? Буває так, що навіть вночі від голоду не можеш спати. Якщо десь на тілі залишається жир, ми їмо все менше й менше».

Вольф – то гора м’язів. Його справедливо називають найсильнішим європейським культуристом останніх двох десятиліть. Колись він захоплювався Арнольдом Шварценеґґером, а пізніше й сам став однією з ікон бодібілдингу. 15 жовтня тернополяни можуть дізнатися, як треба працювати, щоб стати легендарним атлетом, з перших уст. Від нього, Денніса Вольфа.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #15 жовтня, #International Ternopil Cup, #березіль, #бодібілдінг, #вольф, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: