Українські кіборги написали відео-листа Apple з вимогою виправити рекламу (Відео)

Опубліковано:
22 Вересня, 2017

Тиждень тому, під час презентації нового годинника Apple Watch Series 3 компанія Apple показала рекламні ролики з історіями людей з усього світу. В одному з них показали історію «кіборга з Росії», – пише watcher.

В ролику знявся російський ведучий «Матч ТВ» з протезом ноги Дмитро Ігнатов, який назвав себе «кіборгом з Росії». Ногу Ігнатов втратив кілька років тому під час служби в російській армії.

Цей ролик викликав обурення серед українських користувачів Facebook. А сьогодні було викладено відео-відповідь від українських кіборгів, які звернулись до компанії Apple.

Своє звернення кіборги починають зі слів «Шановний Apple. Я український кіборг. Я знаю, що ти подивишся це відео. Але я не впевнений, що ти знаєш, чому твоя реклама ображає мене та мою країну. Я сподіваюсь, що після того, як ти почуєш мою історію, зрозуміш помилку своїх намірів».

Далі кіборги розповіли про те, що «в 2014 році Російська армія вторглась на територію України. І я пішов захищати свою країну.

Вони називали мене кіборгом, тому що я залишався живим так довго, що вони не могли ніяк повірити цьому.

Я воював щодня і щоночі, тому що за спиною була вся країна.

Я не міг використовувати годинник Apple для відправки SOS, тому що врятувати себе міг лише я сам.

Я не рахував кола, тому що сам світ крутився навколо мене.

Я не відстежував години сну, тому що навіть не пам’ятаю, чи дійсно я спав там.

242 днів ми захищали Донецький аеропорт, поки його стіни не впали.

З моменту вторгнення в результаті російської агресії було вбито понад 10 000 українців.

Сьогодні я живий. Я тренуюсь Я буду захищати нашу свободу все моє життя.

Поки моя країна незаконно окупована та частина її анексована Російською Федерацією, наші люди продовжують гинути, їх катують, викрадають, ваша компанія свідомо чи несвідомо взаємодіє з Російською Федерацією у своїй пропагандистській війні проти нас. Це відбувається через представлення «російського кіборга».

До речі, ця залізнична станція у вашому відео все ще працює, тому що я захистив її (один з рекламних роликів, представлених під час презентації Apple, був знятий на Київському залізничному вокзалі – ред. Watcher).

Ми закликаємо до негайної корекції реклами. Ми також закликаємо до письмового вибачення перед кіборгами, як живими, так і мертвими, які боролися на фронтах нашої спільної демократії».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #apple, #кіборг, #реклама
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: