«Зіркове» розлучення по-тернопільськи: Аркадій Войтюк змінив статус у соціальній мережі на «неодружений»

Опубліковано:
21 Вересня, 2017

Про розлучення після 4 років подружнього життя повідомляє учасник VIP-Тернопіль, фіналіст другого сезону «Х-фактор» Аркадій Войтюк. Він одружився у 2013 році із фіналісткою конкурсу «Танцюють всі-3» Юлією Сахневич.

Ще минулого року Аркадій розповідав edinstvennaya.ua про подарунок дружині на День закоханих – самостійно спечений її улюблений торт. Сьогодні співак змінив статус у Facebook на «неодружений», – пише Терен.

– Минулого липкий шлейф, в серці вогонь застиг. Одне лише зрозумів – щастя, що я любив, – такі рядки залишив він під статусом.

Аркадій Войтюк навчався в Тернопільському медичному університеті. У 2008 році його запросили до участі у команді КВК VIP-Тернопіль. У 2011 році брав участь у вокальному шоу «Х-фактор», став фіналістом. Під час шоу і познайомився з Юлією Сахневич, яка робила хореографічні постановки учасникам. У 2013 році – брав участь у «Новій хвилі», також вийшов у фінал. Після цього Аркадій та Юлія зіграли скромне весілля із найближчими людьми, серед гостей були і колеги з VIP-Тернопіль. У 2017 році разом із учасниками команди КВК Тарасом Стадницьким та Віктором Гевко створив гурт «ВІА Кіп’яток».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аркадій войтюк, #ВІП, #КВН, #ліга сміху, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #розлучення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: