Зміни, які відбулися щодо призначення та перерахунку субсидій, роз’яснив Вадим Боярський (Відео)

Опубліковано:
21 Вересня, 2017

Основна зміна щодо призначення та перепризначення субсидій, внесена передостанньою постановою кабміну, – це те, що будуть враховуватися доходи громадян за два останні квартали попереднього року, тобто третій-четвертий квартали. Раніше, до слова, враховувалися доходи за попередні 4 квартали, які передували місяцю звернення. Про це повідомив директор департаменту соціального захисту населення Тернопільської ОДА Вадим Боярський під час брифінгу щодо розтлумачення змін у програмі житлових субсидій.

Основна зміна, за його словами, – при перерахунку субсидій на опалювальний період буде братися до уваги дохід за перших два квартали поточного року.

Ще одна суттєва зміна, як наголосив Вадим Боярський, – субсидія не може призначатися одночасно за місцем реєстрації та фактичного проживання. «Тепер створять єдину базу і будуть виявляти двійників, тому що були зловживання, і людина, яка була зареєстрована за однією адресою і проживала за іншою, у двох місцях одночасно отримувала субсидію. А такого бути не може», – зазначив Вадим Боярський. 

Водночас, у змінах, які плануються, передбачено продовження терміну прийому заяв щодо монетизації субсидій до 1 листопада, але з поважних причин. І тоді людина буде мати право додати цю заяву. Термін прийому таких заяв, нагадаємо, до 1 вересня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартплата, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правило, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: