300 гривень за успішність даватимуть кращим учням Тернополя

Опубліковано:
21 Вересня, 2017

Старанні та обдаровані учні шкіл Тернополя будуть отримувати щомісячні іменні стипендії від Тернопільської міської ради.  

Загалом, у різних сферах освіти виділили 17 номінацій. У кожній галузі призначається по три іменні стипендії учням загальноосвітніх навчальних закладів.

Читайте також

Тернопільські спортсмени стали багатшими
Тернопільські школярі зможуть отримати стипендії

Стипендії іменуються на честь відомих вихідців із Тернопільщини або історичних постатей, діяльність яких пов’язана з нашим краєм.

Кращим учням даватимуть по 300 гривень за успішність та досягнення у певній сфері навчання. На думку очільника міста Сергія Надала, це стимулюватиме школярів поглиблювати свої знання у певній галузі.

– Стипендії отримуватимуть переможці олімпіад, а також ті, хто буде мати кращі досягення у цих 17-ти номінаціях. Впевнений, що це буде добрим стимулом для дітей поглибити своє навчання. Претендувати на іменні стипендії зможуть учні 7-11 класів, – зазначив Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #стипендія, #тернопіль, #тернопільські новини, #школа
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: