Альбом «Таїна Пінзеля» отримав спеціальну відзнаку міського голови Львова

21.09.2017 13:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Яніна Чайківська

У рамках 24-го Форуму видавців у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбулася урочиста церемонія нагородження переможців конкурсу «Найкраща книга форуму – 2017». Міський голова Львова Андрій Садовий вручив три нагороди видавництвам та авторам.

За вагомий особистий внесок у розвиток видавничої справи, популяризацію української книги та з нагоди 24-го Міжнародного книжкового форуму видавців у Львові диплом міського голови отримало видавництво «Дух і літера» за підготовку до друку видання Леоніда Ушкалова «Ловитва невловного птаха: життя Григорія Сковороди». Подяку міського голови отримав тернопільський підприємець і громадський діяч Тарас Демкура як керівник проекту та меценат мистецького альбому Віри Стецько «Таїна Пінзеля». Ювілейну монету імені Короля Данила Галицького отримало «Видавництво Старого Лева» за підготовку до друку видання Філіпа Сендса «Східно-Західна вулиця: повернення до Львова».

null

У цьогорічному Форумі видавців взяло участь 168 видавництв, які привезли до Львова понад 100 тонн книжок.

null

«Це колосальна праця організувати подібний форум, зібрати в одному місці стільки видавців. Відкрив цей грандіозний захід у львівській опері владика Борис Гудзяк. Особливо приємно, що на рівні зі всіма гідними номінантами та такими метрами ,як Іван Малкович, були оцінені заслуги нашої команди. Альбом «Таїна Пінзеля» отримав відзнаку міського голови Андрія Садового за вагомий внесок у розвиток видавничої справи, популяризацію української книги.

null

 

null

Насамперед хочу сказати, що це заслуга автора альбому Віри Стецько, яка, на жаль, недожила до цього дня. Дякую видавництву «Майстер книг» Павлу Сачеку, дизайнеру та фотографу Констянтину Сачеку. Це спільна нагорода команди однодумців. Також дякую своїй дружині Ірині та сину Івану за підтримку! Окрема подяка Олександрі Коваль за те, що 24 роки поспіль вона організовує такий потужний та представницький форум У Львові!», - зазначив Тарас Демкура.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі