Померла медсестра, яка рятувала тернопільських артилеристів

Опубліковано:
20 Вересня, 2017

Померла медсестра Ірина Сивопляс з Допропілля, якій було всього лише 42 роки. Про це повідомили на сторінці “Першого мобільного добровільного шпиталю” у Facebook. Жінка допомагала лікувати до 100 бійців в день і була дуже віддана своїй справі.

“Страшна втрата. Не можу повірити. Наша Ірина Сивопляс, медсестра з Добропілля Донецької області, від якої йшов якийсь світ зсередини і тепло.Яка кілька місяців прожила і пропрацювала в підземному медпункті-бліндажі неподалік Сіверського Дінця, рятуючи артилеристів 44-ки. Яка об’їздила з нами містечка та села Хмельниччини, обстежуючи до 100 пацієнтів в день. Яка активно брала участь у кардиокринингах на звільненій Луганщині. Яка відкривала наш медпункт на КПВВ Маріїнка… Вона трохи не дотягла до 43-ох. Згоріла. Не витримала. Пішла слідом за своїм чоловіком, якого любила шалено”, – написали на сторінці.

null

Скріншот з мережі Інтернет

Лікар-терапевт Ірина Глиняна написала пост, в якому виразила слова співчуття з приводу втрати. За словами медика, Ірина була дуже чуйною, доброзичливою людиною, дуже дбала про своїх пацієнтів. Вона пройшла випробування війною і боролася зі своєю важкою хворобою.

null

Скріншот з мережі Інтернет

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #44 бригада, #жінка, #згоріла, #ірина сивопляс, #медик, #медсестра, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #робота, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: