Нардеп з Тернополя Роман Заставний зізнався, чи голосуватиме за судову реформу

Опубліковано:
19 Вересня, 2017

 

Поточний сесійний тиждень стане знаковим в історії українського парламенту. Причина тому – розгляд судової реформи, повідомив народний депутат Роман Заставний. 

Як наголосив парламентар, це наймасштабніша за обсягом передбачених нею змін та внесених до неї правок реформа.

Роман Заставний зізнався, у сесійній залі голосуватиме за судову реформу. Ключовий меседж, який народний депутат виділяє в цих змінах: «українське правосуддя має стати справді правосудним». Тому що всі інші реформи, вважає він, не матимуть ніякого значення, якщо в основі не стоятиме верховенство права.

Роман Заставний наголосив, що на фундаментальну зміну судової гілки влади, сьогодні є одностайність більшості народних депутатів, Уряду, Міністерства юстиції та Президента України, який також це задекларував.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #верховна рада, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #парламент, #роман заставний, #сесія, #судова реформа, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: